Négyzetméter

Friss bútorlap kínálat

Avagy, mivel bővült az idei lapkínálat?

2020. február 26. - Káplár Nikoletta

Amennyiben úgy döntünk, hogy egyedi bútort vagy belsőépítészeti dekorelemet készíttetünk otthonunkba (falburkolat, térelválasztó, mennyezeti panel), úgy igen széles választékkal találjuk szembe magunkat az anyagokat és felületi megjelenéseket tekintve.

kronospan_city_vibes_7.jpg

A különböző bútorlap gyártó cégek megadott évközönként jelentősen frissítik kínálatukat, általában 2-4 évente.
Idén sem volt ez másképp. A Kronospan jelenlegi kínálata 2018-ban jött ki a piacra és egészen 2022-ig tervezhetünk belőle. Azonban alkalmazkodva a jelenlegi kereslethez a váltás felénél, vagyis 2020 elején piacra dobtak egy kiegészítő kollekciót City Vibes néven. Ez mintegy 34 új felületet tartalmaz és a nevéhez hűen egyfajta városi stílust jelenít meg különböző területekről. Találunk közte elegáns kő-, és fa mintát; pár karakteresebb, erezetes fát; néhány rozsdás, betonos felületet és megjelenik egy lágyabb, finomabb vonal is.

És hogy mennyire szuperek lettek az idei év újonnan bemutatott színei és mennyi mindenben gondolkozhatunk általuk, azt mutassa alább néhány térrészlet.

A képen látni fal-, és mennyezetburkolatot kiemelkedve a síkból, dohányzóasztalt, falra és mennyezetre felkúszó munkapultot és egy rácsos mennyezeti elemet. Mindegyiknél ugyanazt a fa dekort alkalmazták. Ez az egybenyitott tereknél fontos szempont szokott lenni az egységes hatás elérése érdekében. 

kronospan_city_vibes_8.jpg

Akár ilyen remek, térben elfogatott könyvespolc megoldásokat is létre tudunk hozni, melyek különböző irányból nyitottak. Tovább csavarva a történetet, kétféle anyaggal dolgoztak.

kronospan_city_vibes_3.jpg

A vízszintes száliránynál egyúttal figyelnek arra is, hogy az erezet végigfusson a bútoron, ezzel szépen összehúzva és egységesítve azt. A térelválasztó megoldásnál pedig ugyanazt a színt alkalmazták, mint a bútornál.

kronospan_city_vibes_4.jpg

A frissített kollekcióban találunk pár igen karakteresen erezett és rajzolt fa dekort. Ezeknél nagyon szépen lehet játszani azzal, hogy különböző szögben elforgatva alkalmazzuk egyazon bútoron belül.

kronospan_city_vibes_2.jpg

Kiváló asztallap is tud készülni a megfelelő anyagból.

kronospan_city_vibes_1.jpg

A hatalmas egységes gardrób ajtókat pedig remekül meg lehet bolondítani egy fa és egy uni színnel, egy kis geometriával és síkban lévő forgatással.

kronospan_city_vibes_6.jpg

Egy egyedi bútor mindig emeli otthonunk hangulatát. Hiszen a megfelelő méretben, színben, kialakításban készült, pont úgy, ahogy az számunkra a legjobb.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr7915492654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása