Négyzetméter

Kaktusz, ami nem szúr

Így szokás a minimálban

2015. április 24. - Káplár Nikoletta

Egyszerű, letisztult, minimalista lakás, ami a kaktusz motívumát viszi végig a helyiségekben. A tér nagyon jól szervezett: van egy konyha, étkező, nappali a már megszokott módon egy térben, egy tágas előszoba, ami egyik oldaláról a fürdő, másikról a hálószoba nyílik.
A plafonon és a falakon megjelenik a beton, ugyanakkor ezzel a meleg tónusú, világos, tölgy fával egyáltalán nem kelt hideg hatást. A lakás légkörét a minimál hűvös eleganciája legi körül, azonban a kellemes fények és a barna színek használata melegséget is ad a térnek.

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_01.jpg

A tágas, kényelmes előszobában sok hely van a pakolásra és nagyon okosan oldották meg az előszoba és a konyhabútor kapcsolódását is, illetve az L alakú konyha száraknál lévő találkozását.

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_02.jpg

Teljesen érthető módon, a kilátást helyezték előtérbe, így a televízió kikerült a fókuszból, ám még mindig egy jól használható, látható helyen maradt. Nagyon jó megoldás azoknak az embereknek, akik ritkán használják a készüléket.

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_03.jpg

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_04.jpg

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_05.jpg

Adtak a kényelemre és a magasított étkezőasztal mellé egy kis kávázósarkot is kialakítottak.

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_06.jpg

A hálószobában ismét találkozhatunk a gigantikus kaktuszokkal és egy velencei hangulatképpel. Ugyan a kétféle dekor nem hordoz magában sok közös vonást, a szemlélőt talán mégsem zavarja ez az ellentét.
A matracot egy dobogón helyezték el, így kicsit elkülönül a hálószoba terétől. Ezzel is csavartak egyet az ingatlan berendezésén, hangulatán. Ez egy apró, ám mégis nagyon látványos megoldás.

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_07.jpg

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_08.jpg

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_09.jpg

A hálószobában is ügyeltek rá, hogy legyen elég szekrény és itt is megjelenik a már jól ismert beton vagy beton hatású plafon.

kaplar_niki_lakberendezo_kaktusz_10.jpg

Érdemes a lakást világítástechnikai szempontól is szemügyre venni. Sokat adtak rá, hogy különböző fényforrásokat, nagyon jó helyen építsenek ki.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr407394000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása