Négyzetméter

Rózsaszín vidéki romantika

2015. február 01. - Káplár Nikoletta

Ez a ház egy romantikus kis ékszerdoboznak lett berendezve. Aki kedveli a vidéki és a romantikus stílust biztos talál magának a képek közt olyat, ami ötletet adhat saját lakása csínosítására.
A falakat tört fehérre, kicsit szürkésre festették, a kanapé szintén fehér és a díszpárnák is általában egy színűek. Ezek a nagy tömegű semleges színek ellenpontozzák a lakásban lévő díszesebb növényi, állati motívumokat.

01_nappali.jpg

02_gipszkarton_konyvespolc.jpg

Az étkezőben már több a díszesebb elem a lámpa, a tükör, a székek, itt ránk kacsintanak a klasszikusabb díszítőjegyek is.

03_etkezo.jpg

04_dolgozo_sarok.jpg

A hálószoba lassan a puritán jelző felé hajlik a ház többi részéhez képest, azonban a függönnyel és a szekrények ajtaján lévő textilekkel mozgást, életet vittek a térbe.

05_haloszoba.jpg

06_haloszoba.jpg

07_gardrob.jpg

08_gardrob.jpg

09_gardob.jpg

10_haloszoba.jpg

Férfi embernek a lakásban nyoma sincs. Kérdés, hogy szívesen tartózkodna-e huzamosabb ideig egy ennyire feminin térben. 

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr307129977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása