Négyzetméter

Egy letisztult kis ékszerdoboz belseje

Mert a fehér is lehet otthonos

2015. augusztus 29. - Káplár Nikoletta

Van itt egy 36 m2-es galériás garzonlakás, ami ráadásul tetőtéri, mégis gyönyörűen elkülönülnek a funkciók és az életterek.
A lakásnak van egy olyan hangulata, mintha egy felhőben lennénk. Az alapszín itt természetesen a fehér, néhány gerenda van csupán sötétbarnára festve, hogy ritmust adjon a térnek.

01.jpg

Ruhák tárolására itt van ez a komód és a fölé kifeszített arany színű lánc, ugyan nem túl bőkezű a lakás szekrények tekintetében, úgy tűnik annak, aki lakja pont elég. Ez a felhőmintás tapéta és az arany színű fémek, számomra a mennyország kapuját idézik, azt a habos felhős fajtát :)
02.jpg

03.jpg
A kis konyha nagyon szépen beleolvad a lakásba, így olyan, mintha ott se lenne. Ám mégis funkcionális és praktikus az elrendezése.

04.jpg

05.jpg
Fontos lehet a közös étkezés, hiszen megadták annak a módját, hogy egy rendes, hagyományos asztalnál többen le tudjanak ülni együtt enni vagy beszélgetni, itt nem a garzonokra jellemző mini étkezőasztalt alkalmazták, esetleg egy magasított bárpult jellegű megoldást.

06.jpg
Az előszobában szintén egy kifüggesztett lánc gondoskodik a ruhákról és az a létra sejteti azt is, hogy talán fölötte egy beépített szekrény rejtőzik.

07.jpg

08.jpg
A kanapén kívül még egy olvasófotel is helyet kapott a nappaliban.

09.jpg
Az ágy egy igazán pici kuckó, még felegyenesedni se nagyon lehet, viszont rendkívül szerencsés, hogy található itt egy tetőtéri ablak. Így a térérzet is kellemesebb, rengeteg fény jön be napközben, éjszaka pedig a csillagokat is lehet kémlelni.

10.jpg
Talán a csillagos ég és a kovácsoltvas korlát miatt adódhat az a hangulat, mintha a balkonon lennénk.

11.jpg
Fent találunk még egy dolgozóasztalt, egy kis komódot és egy újabb csodás tetőtéri ablakot.

12.jpg

13.jpg
Remekül kihasználták a konyhabútor tetejét egy barátságos bútorlappal és sok fénykedvelő növénnyel.

14.jpg

15.jpg
Igazán boldog lehet az az ember, aki egy ehhez hasonló világos, kis garzonban talált otthonra.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr567743138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása