Négyzetméter

Klasszikus hangulat szobánként újrahangolva

Két szoba, nappali

2015. június 16. - Káplár Nikoletta

Lágy, klasszikus hullám vonul végig a lakáson, azonban minden helyiségben máshogy, különféle hangulatban jelenik meg. Finom, apró részletekben fedezhető fel, ám mégis ott van a légkörben. 
A nappalinál a lágy ívű, ernyős lámpa, a rogyasztva megkötött függöny, a kandalló két oldalán lévő szigorú szimmetria sugallja a stílust.

ket_szoba_nappali_01.jpg

ket_szoba_nappali_02.jpg

A konyha, egyszerű, négyzet mintás bemarása, a márvány munkapult, a lágy krém színe, a semleges szürkésbarna falszín, ahol megjelenik. A téglaburkolat egy kis elkalandozás az egyszerűbb színek világából, egy kis kitekintés a klasszikusból az ipari felé. A fotel, a kanapé és a dohányzóasztal a modern világába nyit be.
ket_szoba_nappali_03.jpg

ket_szoba_nappali_04.jpg

A gyerekszobában már megengedettebb a modern felfogás.

ket_szoba_nappali_05.jpg

A hálószoba pedig egy egészen új színvilág az eddigiekhez képest. Szépen összesimul a bézs és a visszafogottabb türkiz a fehér színnel. Klasszikus stílusnál kedvelt a már monumentális, de mindenképpen steppelt, kárpitozott ágyvég, ami olyan hívogatóvá, puhává teszi az ágyat. 

ket_szoba_nappali_06.jpg

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr487548596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása