Négyzetméter

Egy képzeletbeli hajón nyaralni és néha lemerülni a víz alá

Betekintés a tenger nyújtotta élményekbe

2014. december 13. - Káplár Nikoletta

A 45 m2-es apartman lakásban megteremtették egy naplementében ringatózó hajó hangulatát. Az apartmant olyan vendégeknek készítették, akik a víz szerelmesei, ugyanis itt minden helyiség megidéz valamilyen vízzel kapcsolatos élményt.
A nappali falát betöltő poszter segítségével egy ringatózó hajó fedélzetén érezzük magunkat. Az azúrkék bársonyos szőnyeg pedig olyan, mintha a tenger fodrozódna a lábunk alatt.

01_nappali_konyha.jpg

A konyhabútor elhelyezése és színe azt sugallja, mintha a hajó része lenne, abban helyezkedne el. Szép egységet alkot a magasfényű fehér konyhabútor, a mély tengerkék üveg panel, a parketta mintás munkapult és a fekete DSW székek.A fekete színt elszórva alkalmazták, ez ellenpontozása a sok kék, és fehér színnek. Ez az, ami kicsit a talajon tart minket, biztonságot és stabilitást sugallva.

02_nappali_konyha.jpg

03_nappali_konyha.jpg

A fürdőszobában megcsodálhatjuk a tenger gazdag élő- és növényvilágát. Itt a halvány grafitszürke szín ural mindent, olyan érzést keltve, mintha egy nagy tengeri szikláról, vagy egy tengeralattjáróról szemlélődnénk. A nappali élettel teli színvilágához képest, itt minden jóval letisztultabb, egyszerűbb.

04_furdo.jpg

05_furdo.jpg

06_furdo.jpg

Ha Te is a vizek szerelmese vagy remélem, ötletet és kedvet kaptál hozzá, hogy egy kicsit „bevizezd” a lakásod.

forrás

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr896980273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása