Négyzetméter

Natúr kislakás élénk színekkel bolondítva

46 nm természetes alapszínekkel, vidám, színes kiegészítőkkel

2015. január 23. - Káplár Nikoletta

A most bemutatott emeletes lakás Sao Pauloban található, a két szint eredetileg 34 m2 volt amihez kapcsolódott egy terasz. Mérete ellenére a terek mindenhol igen tágasak, amit a színekkel és a világítással értek el. A falak mindenütt világos bézs színűek, a nagyobb tömegű bútorok, a padló, és a szőnyeg is nagyon világos minden helyiségbe. Ám az, hogy a tér mégis vidám, élettel teli az a színes képeknek, a dekorációs elemeknek köszönhető.
A lakás hangulatán nagyot dob a deszkákból összerakott falburkolat és a színes kép a kanapé fölött.
01.jpg

02.jpg

Az üvegasztal szellőssé teszi a boros sarkot, ám ügyelni kell rá, hogy ne legyen rajta túl sok tárgy, amitől zsúfolttá válhat.

03.jpg

Időközben a fali képet és a sarokban lévő dekorációt is lecserélték. Ezzel a képpel és a fali tányérokkal kevésbé kelt barátságos, meleg hatást a tér.

04.jpg

05.jpg

Ezen a kis területen nem tudták megoldani az étkezőasztal elhelyezését, ezért a teraszt hozzáépítették a házhoz. Itt kapott helyet az étkező és egy kerti konyha a nyári sütögetésekhez. Az étkezőnek üvegteteje van, ám ez nem biztosít elég fényt a nappalinak, így még gondosabban kellett megtervezni a mesterséges fényeket és a szellőzést. Ezzel a beépítéssel 12 m2-rel növelték az alapterületet, ezzel elérve a 46 m2-t.

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

13.jpg

11.jpg

A konyha 4 m2 és minden megtalálható benne, amire szükség van. Az erős parketta mintájú falburkolat előnytelenül nyújtja meg a konyhát hosszában, míg függőlegesen összenyomja.

12.jpg

14.jpg

A falióra igazán jól passzol a környezetbe.

15.jpg

Az emeleten található a hálószoba, egy hatalmas faltól-falig érő gardróbszekrénnyel. A fürdőszobát szintén az emeleten helyezték el.

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr307047543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása