Négyzetméter

Iskolából bohém otthon Koppenhágában

2015. január 06. - Káplár Nikoletta

Jon Oron zenei producer koppenhágai lakásában járunk. Az épületben régen szakiskola működött, azonban Jon a barátaival átalakította az épület belsejét 16 lakássá, köztük 2 zenei stúdióval. Jon lakása a 2. emeleten található. A lakás fő színei a fekete és a fehér, azonban jó néhány tárgy igen feltűnő, tarka színekben pompázik, feldobva a hangulatot.
A lakás egyik legkülönlegesebb eleme, az ipari stílusú, üveg térelválasztó a nappali és a hálószoba között.
Ez az elem nagyon nyitottá és tágassá teszi a lakást, azonban ha egy kis intimitásra vágyik a tulaj, bármikor elhúzhatja a függönyt, ami ugyan nem takar túlzottan, de nem is engedi a másik szobát teljesen látszani.

6774bd596d18a82d72888f106dafe690.jpg

jon-oron-copenhagen7.jpg

Az egyik legszokatlanabb tárgy a lakásban a jegesmedve óriás csákóval a fején. Azonban ebben a bohém környezetben még ez sem tűnik ki annyira, mint gondolnánk.

jon-oron-copenhagen4.jpg

jon-oron-copenhagen2.jpg

jon-oron-copenhagen3.jpg

jon-oron-copenhagen1.jpg

 A konyha és az étkező szemben a lakás többi részével letisztultabb, minimalistább, itt csupán egyetlen, ámde markáns kiegészítő kapott helyett a lámpa személyében, minden más pedig fekete vagy fehér.

jon-oron-copenhagen5.jpg

 forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr227047663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása