Négyzetméter

Stílus mix az orosz kislakásban

2015. április 06. - Káplár Nikoletta

A tulajdonoshölgy sokat utazik világszerte és a világ különböző pontjain látott stílusokat szerette volna viszont látni ebben az 55 m2-es, 1 szobás lakásban. Így adódott hát az Amerikában népszerű ipari stílusból hozott téglafal, az északi országokból hozott fehér szín és a klasszikusabb hangvételű tűzött kanapé.
A hölgy világos hálószobát szeretett volna, így hát tömör fal helyett, üvegfal lett. A kisebb baráti társaság pedig kényelmesen elfér a kanapén és az étkezőben.

1.jpg

A hálószobát egyik oldalról egy hatalmas gardrób szekrény határolja, a nappali felől pedig fix üvegfal.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Az étkezőben próbálták a légkört kicsit melegebbét tenni a színes székekkel, azonban még így is nagyon meghatározó a nagy üveg felület, a fehér szín és a tégla vagyis, a hidegebb anyagok. Érdemes tehát több meleg színt alkalmazni képeken, párnákon, ágytakarón, hogy kicsivel barátságosabbnak, otthonosabbnak hasson a tér.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

A fürdőszoba is a hideg, hűvös hangulatot képviseli.

8.jpg

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://negyzetmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr127344696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása